Hej, vem gillar ni mer? :)

Datum: 2010-09-30 | Tid: 12:06:43 | Publicerat i: Kändisar

Hej

Jag tänkte skriva lite om Miley nu :).

Okej, jag undrar vem ni gillar mer, personen hon var när hon ännu var "HannahMontana-personen" eller nu när hennes album "Can't be tamed"?
Komentera och berätta :).

Själv tror jag nog att jag gillar henne mer nu än när hon var "HannahMontana-personen" :). Men ni får ju tycka vad ni vill.


Hannah Montana eller Miley Cyrus?

(ja jag vet att de är samma person)


He could be the one-Hannah Montana

Eller


Can't be tamed-Miley Cyrus

Okej, komentera vad ni tkr :).

Love yah :)




(Jag är hemma från skolan idag, sjuk :( typ mensvärk eller nåt :P)


Hello...

Datum: 2010-09-29 | Tid: 18:30:09 | Publicerat i: Mitt liv

Hej!

Sorry, har inte skrivit på en veck :(. sorry jag e lessen men jag har tröttnat lite, vet inte heller vad jag ska sriva och vad jag KAN skriva...
Jag kan ju inte börja berätta hemlisar om vem jag e kär i, vad som händer här hemma (endast bästisen Linsto♥ vet)... Sen kan jag inte skriva om JB men imrn eller övermorgon kmr jag skriva om honom... :P. ja okej, så jag orkar helt enkelt inte...
Om ni vill veta lite så kmr mamma mörda mej eller något i den stilen för att jag alltid e på datorn, hon säger att det e mitt liv :P :(. well, well, well, såå jaaa, jag kan ju inte börja skriva hemlisar och privatliv här... förrästen skulle ni inte orka lyssna på mej... :P.

Okej, idag hade jag pianospelning. Imrn öppnas Gina tricot :) :) :)... (hyperaktiv just nu:):):):):):):):):))

Okej, ni ska få dagens låt :)

Dagens låt är...

Avril Lavigne-When you're gone :) ♥
 



Hejdå :) Love yah!<3


Hej, lite allt nu

Datum: 2010-09-21 | Tid: 19:22:14 | Publicerat i: Mitt liv

Hej!

Först och främst vill jag be om ursäckt för att jag inte gör inlägg så ofta, sorry. Kommer nog inte skriva så ofta så jaa, de e bara så, orkar inte, har mkt att göra, mitt liv e "bäst" just nu osv. såå jag kmr inte skriva ofta, och sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jag menar, jag kan ju inte skriva hemlisar hit heller :). Sen det andra, jag har försökt skriva ofta men när jag loggar in på bloggen försvinner liksom allt jag tänkte skriva ut minnet, så får jag börja tänka så de knakar på vad jag ska skriva. sen får jag inte vara mer en 1 timme per dag på datorn vilket jag inte klarar av och mamma håller på att få ngt fel av mej :P.

Okej, nu tillbaka till vad jag har gjort. Jag var på bday till min kompis Emmi (http://emiliastores.blogg.se). Hade kul :).
Sen har jag ju varit till skolan osv också.

Nu till ngt annat :).
Här kmr en sånhär "mellan rubrik" :P

Message to my BFF, Linnéa :).

Tack till min BFF för att du ALLTID finns där för mej, när jag har problem, när jag är glad, när jag e lessen, när som helst, TACK :). I love yah :). Och du vet väl att jag alltid finns där för dej också? :).

Okej, nu till ngt annat.

Som jag sa är mitt liv inte så bra nu, men jag tror att det kommer bli bättre, för som Miley sjunger I The climb, livet är klättringen, ibland är det dåligt, ibland är livet bra, men man måste vara stark och klara av allt :).

(lite av en sång, Me without you by Ashley Tisdale)

And when you say: "BAby, it's gonna get better" I believe you, and I wish that somehow I could see me, the way you do, with my imprefections, You think I'm perfect, when It's not easy, you make it worth it, when everything falls apart, and it seems like the world is crashing at my feet...

Love yah all :)


Hej, Rolig video :)

Datum: 2010-09-08 | Tid: 13:03:12 | Publicerat i: Justin Bieber!<3

Hej!

Okej, jag har inte skrivit nu på en stund, men nu ska ni få en rolig video (it's Justin Bieber, sorry).
Här e den iaf :)



Okej, bye :)


Hej!

Datum: 2010-09-03 | Tid: 19:37:53 | Publicerat i: Mitt liv

Hello!

Okej, har inte skrivit så mkt, uh, jag har varit sjuk :(, igår skulle jag nog till skolan men när jag skulle säga god morgon till mamma kunde jag inte prata, jag menade få något fel, för jag ville ju inte precis gå tyst hela dan, så jag gick inte till skolan, men jag kunde prata ganska fort igen :).

Okej, idag har jag varit till skolan iaf och sen har jag varit till Emmi :) ( http://emiliastores.blogg.se ) :). Vi hade såå kul, menade skratta ihjäl mej, när hon sminkade mej, haha, Emmi, måste bara säga, jag fick nästan inte bort inte bort sminket heller, har kanske lite glitter kvar xD. Ja så går de när man låter emmi sminka en :P. Okej, imrn ska jag kanske ha tjejkväll med bästisen Linnéa :). Ska annars ta de lugnt nu i helgen, hittar sekert på ngt kul tillsammans med kompisarna :).

Jaa, ni ska få dagens låt också.
Emmi, du gjorde de svårt för mej, eftersom du sa att jag inte får ha Taylor Swift, Miley Cyrus eller Justin Bieber, så du praktist taget plågar mej xD, men haha, hittade iaf en låt :).

Dagens låt e Selena Gomez- Tell me something :), Jaa, annars, på vissa ställen står det att sången heter tell me something I don't know... men, men :)



Bye, bye :)

okej, jag måste bara länka till mina kompisar också :)

Emmi: http://emiliastores.blogg.se

Hanna: http://hannalovesforever.blogg.se

Maria: http://miiastore.blogg.se


Design by:
Sandra Ahlskog

RSS 2.0