Hej!

Datum: 2010-09-03 | Tid: 19:37:53 | Publicerat i:Mitt liv

Hello!

Okej, har inte skrivit så mkt, uh, jag har varit sjuk :(, igår skulle jag nog till skolan men när jag skulle säga god morgon till mamma kunde jag inte prata, jag menade få något fel, för jag ville ju inte precis gå tyst hela dan, så jag gick inte till skolan, men jag kunde prata ganska fort igen :).

Okej, idag har jag varit till skolan iaf och sen har jag varit till Emmi :) ( http://emiliastores.blogg.se ) :). Vi hade såå kul, menade skratta ihjäl mej, när hon sminkade mej, haha, Emmi, måste bara säga, jag fick nästan inte bort inte bort sminket heller, har kanske lite glitter kvar xD. Ja så går de när man låter emmi sminka en :P. Okej, imrn ska jag kanske ha tjejkväll med bästisen Linnéa :). Ska annars ta de lugnt nu i helgen, hittar sekert på ngt kul tillsammans med kompisarna :).

Jaa, ni ska få dagens låt också.
Emmi, du gjorde de svårt för mej, eftersom du sa att jag inte får ha Taylor Swift, Miley Cyrus eller Justin Bieber, så du praktist taget plågar mej xD, men haha, hittade iaf en låt :).

Dagens låt e Selena Gomez- Tell me something :), Jaa, annars, på vissa ställen står det att sången heter tell me something I don't know... men, men :)



Bye, bye :)

okej, jag måste bara länka till mina kompisar också :)

Emmi: http://emiliastores.blogg.se

Hanna: http://hannalovesforever.blogg.se

Maria: http://miiastore.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by:
Sandra Ahlskog

RSS 2.0